شارژ کپسول آتش نشانی در غرب تهران

آتش سوزی مسئله‌ای نیست که بتوان به راحتی از آن عبور کرد، بلکه باید حتما در برابر این امر خود را ایمن نمود. امروزه کمتر کسی پیدا می‌شود که از خطرات آتش سوزی آگاهی نداشته باشد و خوشبختانه همه درصدد پیشگیری از بروز آن هستند. خبر خوش اینکه آمار احتراق در سال‎های اخیر، خیلی کاهش پیدا کرده است. البته ناگفته نماند که تجهیزات خاموش کننده از قبیل کپسول آتش نشانی، جعبه آتش نشانی، سیستم اعلام حریق و غیره تاثیر بسزایی در این امر ایفا می‌کنند. در نتیجه شارژ انواع کپسول آتش نشانی در غرب تهران نیز از نکات حائز اهمیت می‌باشد. در این مطلب سعی داریم تا با مراکز شارژ کپسول آتش نشانی در غرب تهران بیشتر آشنا شویم.

در کل استان تهران، مراکز شارژ کپسول آتش نشانی با کادر مجرب وجود دارند که سالیان سال در حال خدمت رسانی بوده‌اند. مهار فایر هم یکی از این مراکز است که با در اختیار داشتن تجهیزات به روز، به همراه مواد اولیه درجه یک و استاندارد، اقدام به شارژ کپسول‎ها می‌کند. در کارگاه شارژ این شرکت، مراحل با حضور ناظر کیفی کارگاه و طبق پروتکل‌های خاص صورت می‌گیرد تا از کیفیت عملکرد خاموش کننده اطمینان حاصل شود.

شارژ کپسول آتش نشانی بیوورسال در غرب تهران

اصولا شارژ انواع کپسول آتش نشانی شبیه به هم است، اما موارد استفاده آنها با هم متفاوت خواهد بود. همانطور که می‌دانید تاریخ انقضای تمام کپسول‌ها اعم از پودر و گاز، آب و گاز و co2 یکساله هستند. اما کپسول‌های بیوورسال تا ۵ سال نیاز به شارژ مجدد ندارند و این امر خود یک حسن محسوب می‌گردد. مواد مورد استفاده در این نوع خاموش کننده با محیط زیست سازگار بوده و هیچگونه محدودیتی با خود به همراه ندارد. به دلیل وارداتی بودن مواد کپسول‌های بیوورسال، قیمت شارژ این کپسول در غرب تهران متغیر است.

شارژ کپسول آتش نشانی در غرب تهران
شارژ کپسول آتش نشانی در غرب تهران

قیمت شارژ کپسول آتش نشانی بیوورسال

همانطور که پیش‌تر گفتیم، مواد موجود در این انوع کپسول‌ها وارداتی است، پس نباید انتظار شارژ با قیمت پایین را داشت. مواد خاموش کننده درون این کپسول به صورت مایع است. از همه مهم‌تر بر خلاف دیگر کپسول‌ها ۵ سال یکبار نیاز به شارژ پیدا می‌کند. پس در این مورد جای نگرانی از بابت هزینه‎ها نیست.

شیوه شارژ کپسول‌های آتش نشانی

در ابتدا باید بگوییم که نحوه شارژ کپسول‌ها در تمام مراکز یکسان خواهد بود. مطابق با ضوابط آتش نشانی، هر سال باید تمامی کپسول‌های آتش نشانی تست و شارژ مجدد شوند.  با  در نظر گرفتن زمان شارژ کپسول های آتش نشانی، هنگامی‌که تاریخ شارژ روی خاموش کننده به پایان رسیده یا تنها یک بار از آن استفاده کرده‌اید، وقت آن است که اقدام به شارژ مجدد نمایید. مراکز شارژ بسیار زیادی وجود دارند، اما مراکز قابل اعتماد خیلی کم‌تر هستند. ممکن است این سوال در ذهن شما نقش ببندد اگر یکبار هم از کپسول استفاده نکرده باشیم، آیا باز هم نیاز به شارژ دارد؟ در جواب باید گفت بله. زیرا به مرور کپسول دچار افت فشار شده و باید به خاطر اطمینان از عملکرد شیر و کلوخه شدن پودر داخل کپسول به دلیل رطوبت هوا، هر سال یک بار شارژ آنها انجام گردد.

قیمت شارژ کپسول آتش نشانی غرب تهران
قیمت شارژ کپسول در غرب تهران

اقدامات و مراحل شارژ کپسول آتش نشانی

در مرحله اول باید تمام محتویات درون کپسول‌ها خالی شود. پس از تمیز کردن کپسول و بررسی سلامت آن، وارد مرحله دیگر می‌شوید. در مرحله آخر، بر اساس فشاری که کپسول‎ها می‌توانند تحمل کنند، مواد ضد احتراق را داخل کپسول‌ها می‌ریزند. اقدامات و مراحلی که در بالا ذکر شد، برای شارژ انواع کپسول آتش نشانی انجام می‌گردد. شخصی که فرایند شارژ کپسول‎ها را انجام می‌دهد، باید از دانش و مهارت کافی در این زمینه برخوردار باشد.

منظور از تست هیدرواستاتیک کپسول آتش نشانی در غرب تهران چیست؟

عملیات تست سیلندرهای تحت فشار که با استانداردهای مشخص انجام می‌شود را تست هیدرواستاتیک یا آزمایش کپسول آتش نشانی می‌گویند. یکی از مهمترین خطرات عدم انجام این تست را می‌توان احتمال منفجر شدن سیلندر دانست. شرکت مهار فایر این عمل را با دستگاه و طبق دستورالعمل‌های تست هیدرو استاتیک انجام می‌دهد.

استاندارد تست هیدرواستاتیک

با توجه به نوع کپسول و استانداردها، روش تست مجزایی وجود دارد. به عنوان نمونه تست سیلندرهای  co2 بدون درز مطابق با استاندارد ۶۷۹۲ و سیلندرهای پودری و دستی مطابق با استاندارد ۸۶۹ صورت می‎گیرد.

آیین نامه مرکز تخصصی شارژ کپسول‌های آتش نشانی غرب تهران

هر کدام از مراکز تخصصی شارژ کپسول‌های مهار کننده آتش، باید از آیین نامه خاصی برای شارژ کپسول‌ها پیروی کنند. مراکز شارژ کپسول در غرب تهران هم از این قاعده مستثنی نیستند. در ادامه مواردی را که در این آیین نامه آورده شده است، توضیح می‌دهیم.

  • اول این که در کارگاه می‌بایست یکی از کارکنان در مقام مدیر فنی حضور داشته باشد.
  • تمامی کارکنانی که در کارگاه کپسول آتش نشانی در حال فعالیت هستند، باید کلیه دوره‌های تخصصی تست و شارژ را گذرانده باشند.
  • ارتفاع سقف در کارگاه نباید کمتر از ۳ متر باشد.
  • تمامی کپسول‌هایی که برای شارژ تحویل گرفته می‌شوند، باید حتما از نظر شکل ظاهری و هیدرواستاتیک مورد بررسی قرار گیرند.
  • در اطراف کارگاه شارژ کپسول آتش نشانی، نباید هیچ ساختمانی وجود داشته باشد. حداقل فاصله کارگاه از ساختمان‌های دیگر ۲۰۰ متر است.

مناطق تحت پوشش شرکت مهار فایر در غرب تهران

شرکت ایمن مهار گستر آشیانه (مهار فایر) به دلیل نزدیکی به این منطقه، آماده خدمت رسانی به مشتریان در تمام مناطق غرب است. این مناطق شامل جنت آباد، صادقیه، پونک، تهرانسر، شهر زیبا، شهرک اکباتان، شهرک غرب، مرزداران آریاشهر، طرشت، آزادی، ستارخان شهرک آپادانا، فردوس و شهر زیبا می‌گردد.

ایستگاه آتش نشانی در غرب تهران
شارژکپسول آتش نشانی در غرب تهران
شارژ فوری کپسول آتش نشانی در غرب تهران
روش شارژ کپسول آتش نشانی در غرب تهران
برای تماس با ما کلیک کنید